Εκατομμύρια « κοστίζει» στην Καλλιθέα η ανικανότητα της διοίκησης Κάρναβου. Έχασε μεγάλη χρηματοδότηση για αθλητικά έργα

Σε μια απίστευτη καταγγελία για την ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής Κάρναβου , προέβη ο υφυπουργό Πολιτισμού , κ. Βασιλειάδης , με τον ίδιο το δήμαρχο της Καλλιθέας να επιβεβαιώνει στην ουσία ότι η διοίκηση του έχασε τη δυνατότητα πολύ μεγάλης χρηματοδότησης για νέα αθλητικά έργα.
Συγκεκριμένα , ο υφυπουργός Αθλητισμού κ.Βασιλειάδης από το βήμα της πρωτοχρωνιάτικης κοπής πίτας του Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ που πραγματοποιήθηκε στο ΣΙΝΕ ΚΑΛΥΨΩ , στις 11 Φεβρουαρίου απευθυνόμενος προς τον παρόντα , Δήμαρχο Καλλιθέας, κ.Κάρναβο , τον ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ για τα εξής:
”Ζήτησα από τον Δήμαρχο, εδώ και καιρό, να χρηματοδοτήσω όλα τα αθλητικά έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος σας αλλά δεν μου έστειλε καμία πρόταση”αφήνοντας κυριολεκτικά … άφωνους όλους τους παρευρισκόμενους.
Η αποκάλυψη αυτή του Υφυπουργού Αθλητισμού πάγωσε τους παρευρισκόμενους αφού όλοι γνωρίζουν την άσχημη κατάσταση που βρίσκονται οι Αθλητικές εγκαταστάσεις της Καλλιθέας . Όπως , το γήπεδο παραλίας, ο χώρος της ενόργανης γυμναστικής, οι εγκαταστάσεις της πάλης,το Γυμναστήριο του ΑΤΛΑΝΤΑ,το κλειστό του ΕΣΠΕΡΟΥ κ.α. χώροι που χρήζουν άμεσης ανακατασκευής και αποτελεί το πάγιο αίτημα των Συλλόγων της πόλης μας.
Όταν μάλιστα , στους αθλητικούς χώρους υπάρχουν πολλές περιπτώσεις τραυματισμού των αθλητών από τα προβλήματα που παρουσιάζουν, οι δε αθλητικοί σύλλογοι επανειλημμένως να έχουν διαμαρτυρηθεί στην απερχόμενη διοίκηση Κάρναβου, για την άσχημη αυτή κατάσταση.
Ο κ.Κάρναβος παίρνοντας τον λόγο, έντονα εκνευρισμένος ,προσπάθησε να δικαιολογηθεί με επιχειρήματα του τύπου” δεν έχουμε το κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό», «οι υπηρεσίες είναι αποψιλωμένες και ότι εγώ ζήτησα να κάνει μελέτες η Γ.Γ.Αθλητισμού»!!! (λες και αυτό είναι αρμοδιότητα της Γραμματείας Αθλητισμού και όχι του Δήμου) προκαλώντας μεγαλύτερο προβληματισμό και ανησυχία για την κατάσταση που βρίσκεται ο Δήμος μας.
Η αποκάλυψη αυτή του υφυπουργού κ.Βασιλειάδη δείχνει την πλήρη ανικανότητα της σημερινής διοίκησης που αδυνατεί να αξιοποιήσει τα κονδύλια του υπουργείου ώστε ο Δήμος να έχει τις κατάλληλες υποδομές και οι αθλητές να γυμνάζονται με ασφάλεια.