Εκκωφαντική …σιωπή όλων των δημάρχων της περιοχής στην επέκταση της “ Φυλής”. Μόνο ο Βλάχος κατήγγειλε

Είναι στα “ μπάνια” ; Αν και πέρασαν τόσες μέρες δεν το πήραν καν “ χαμπάρι”; Το θεωρούν τελικά ήσσονος σημασίας και όχι μείζονος και άμεσης προτεραιότητας τους , όπως τόσα χρόνια έλεγαν ; Η μη επίλυση του αλλά και η νέα δυσμενέστατη εξέλιξη τους κατέστησε “μοιρολάτρες” και “ αναχωρητές” από τις διεκδικήσεις και τους αγώνες τους; Κάτι άλλο;
Διότι , προκαλεί εντύπωση και στον πιο αφελή ή καλοπροαίρετο η ηχηρή σιωπή όλων των δημάρχων της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής , απερχόμενων , επανεκλεγέντων και νεοεκλεγμένων , για την απόφαση επέκτασης της χωματερής της “Φυλής” που έλαβε ο Ενιαίος Διαβαθμικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) ,που είναι ο αρμόδιος φορέας διαχείρισης της, ύστερα από πρόταση της απερχόμενης περιφερειάρχη , Ρένας Δούρου , που είναι και ο πρόεδρος της .
Τι συμβαίνει ; Γιατί σιωπούν; Γιατί ούτε μια ανακοίνωση για τα “ μάτια” του κόσμου ;
Βλάχος
Αντίθετα ο εκλεγείς δήμαρχος Πετρούπολης , Στέφανος Βλάχος , παρότι επίσημα αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου , όχι μόνο κατήγγειλε με δριμύτητα την απόφαση αυτή αλλά έστειλε και σαφές μήνυμα ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Σε ανάρτηση του , ανάφερε συγκεκριμένα :
“ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ :Χθες εν κρυπτώ σε έκτακτη σύσκεψη του ΕΔΣΝΑ ( διαχείριση της χωματερής ) η κ Δούρου πρότεινε και αποφάσισε την επέκταση της χωματερής της φυλης. Μάλιστα ανέθεσε σε ιδιώτη την διαμόρφωση του χώρου . Πριν λίγες μέρες σε σύσκεψη που αναβλήθηκε είχε προτείνει και το λατομείο Μουσαμά !!! Κλείνει τη θητεία της η κ Δούρου με τον χειρότερο τρόπο . Στα πέντε χρόνια όχι μόνο δεν έκανε τίποτε για την απομάκρυνση της χωματερής , αλλά υπονόμευσε και κάθε συζήτηση για την ανακύκλωση . Την ίδια ευθύνη έχει και ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης ο οποίος μαζί με τους συμβούλους του διακρίθηκαν μόνο για την ανικανότητα τους . Ένα μόνο λέμε :θα σταθούμε εμπόδιο σ αυτά τα σχέδια που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων . Τις καρκινογόνες διοξίνες να τις πάρουν μαζί τους . NON PASSARAN !!! ”