Επιμένει για Αθήνα , διαψεύδει για Περιφέρεια ο Πατούλης

 

Άγνοια προσωπικά για τα σενάρια που διακινούνται και τα οποία τον φέρουν να επιθυμεί να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής , στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου , δηλώνει ο δήμαρχος Αμαρουσίου , πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών , Γιώργος Πατούλης .Αντίθετα τονίζει ότι η στόχευσή του , είναι ο δήμος της Αθήνας.

« Αυτό που έχω ξέρω είναι ότι έχω εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου για την Αθήνα μέσα από τον Όμιλο Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά. Τον όμιλο τον ξεκινήσαμε εδώ και 1,5 χρόνο και συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό με ενδιαφέρον», δήλωσε ο κ.  Πατούλης  σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο «Πρώτο Θέμα» και στο ερώτημα του  δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη , «θα κατεβείτε στην Αθήνα ή στην Περιφέρεια;».

Επίσης πρόσθεσε ότι « δεν έφυγε και ποτέ το ενδιαφέρον από την Αθήνα. Εξάλλου σας λέω ότι τη δυνατότητα προσφοράς που έχει ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να τη δίνει την κατάλληλη στιγμή εκεί που πρέπει για να πάει η χώρα μπροστά».

Αναφερόμενος στα σενάρια που κυκλοφόρησαν τον προηγούμενο διάστημα ότι θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια , ο κ. Πατούλης κάλεσε όσους « αναφέρουν την περιφέρεια θα πρέπει να μας πουν με ποιον έχουν συνεννοηθεί και γράφουν τα διάφορα σενάρια. Αν υπάρχει τέτοια συνεννόηση να μας το μεταφέρουν και εμάς».

Επίσης   ανέφερε μ΄ έμφαση, για να προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη κατηγορηματικότητα στην απόφασή του να διεκδικήσει το δήμο :«Είναι σίγουρο ότι αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι ότι η Αθήνα, η οποία ίσως είναι το μεγαλύτερο brand name  που υπάρχει στο χώρα μας σήμερα δυστυχώς έχει μια θολή εικόνα και η εικόνα αυτή θα πρέπει να βελτιωθεί. Θα πρέπει να διορθωθεί θα πρέπει να γίνει ακόμα καλύτερη. Η Αθήνα θα πρέπει να γίνει η ατμομηχανή ανάπτυξης της χώρας. Με αυτή την έννοια πιστεύουμε μέσα από την εμπειρία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης υπηρετώντας το δήμο Αμαρουσίου, ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Αντιπρόεδρος  στο Συμβούλιο Δήμων και Περιφερειών της Ευρώπης. Όλη αυτή την εμπειρία θα την αξιοποιήσουμε»