Θα συνδιοικήσει με Πατούλη αλλά δεν θα « υποδείξει» ο Σγουρός;

Συνδιοίκηση Πατούλη –Σγουρού , στην Περιφέρεια Αττικής , προανήγγειλε με βίντεο του , ο απερχόμενος δήμαρχος Μαρκοπούλου , Σωτήρης Μεθενίτης , ο οποίος στις εκλογές της περασμένης Κυριακής , έθεσε υποψηφιότητα ως περιφερειακό σύμβουλος με τομ συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού .
Ο κ. Μεθενίτης , στο βίντεο του ( https://youtu.be/r2T7Ihv3As8 ) που έγινε όπως αναφέρει μεσημέρι Τρίτης 28.5.19 , αναφέρει ότι « στο επόμενο διάστημα είναι προφανές ότι θα υπάρξει προγραμματικός διάλογος για το πως θα διοικηθεί η Περιφέρεια Αττικής» , ανάμεσα στις παρατάξεις Πατούλη –Σγουρού και « προφανώς θα υπάρξουν και κάποιες αντίστοιχες κατανομές θέσεων” .Διευκρινίζοντας ότι ο ίδιος αν εκλεγεί , θα στηρίξει μεν αλλά δεν θα αποδεχθεί οποιαδήποτε θέση του προταθεί , παραμένοντας αν εκλεγεί απλός περιφερειακός σύμβουλος.
Λίγες ώρες αργότερα σ΄ανακοίνωση που εκδόθηκε από την παράταξη Σγουρού , για τη σύγκλιση της παράταξης που έγινε λίγες ώρες νωρίτερα , τονίζεται ότι « ενόψει του β’ γύρου των εκλογών αποφασίστηκε ότι η Παράταξη, πιστή στις δημοκρατικές αρχές που πρεσβεύει, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να κάνει υποδείξεις και ότι οι πολίτες μπορούν να επιλέξουν Περιφερειάρχη με βάση το έργο που έχει προσφέρει ο καθένας».Χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει όσα ισχυρίζεται ο κ. Μεθενίτης.