Μαίνεται για τα καλά ο «πόλεμος» Αλίμου –Γλυφάδας με το δήμο Ελληνικού για το πρώην αεροδρόμιο

Στο κενό έπεσε ακόμα μία προσπάθεια του Δήμου Αλίμου εναντίον του Φορέα Επένδυσης του Ελληνικού και του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, τονίζεται σ΄ ανακοίνωση του τελευταίου .
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση , το δικαστήριο έκρινε ότι δεν τίθεται θέμα αντισυνταγματικότητας αναφορικά με την λειτουργία του. Και υπενθυμίζει ότι» η λειτουργία του Φορέα αποτελεί αναβλητική αίρεση για το ξεκίνημα των εργασιών».
Κατά τον δήμο Ελληνικού –Αργυρούπολης , οποιαδήποτε προσφυγή εναντίον της λειτουργίας του, ουσιαστικά έχει ως στόχο να δημιουργήσει προβλήματα και να καθυστερήσει την έναρξη των έργων στο πρ. Αεροδρόμιο του Ελληνικού.
Ο πρόεδρος του Φορέα και Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος καταγγέλλει τον συνάδελφο του , δήμαρχο Αλίμου , Ανδρέα Κονδύλη ότι «ακόμα μία προσπάθεια του να θίξει τα δικαιώματα του Δήμου μας και να καθυστερήσει την επένδυση στο πρ. Αεροδρόμιου του Ελληνικού, έπεσε στο κενό.
Δίχως τυμπανοκρουσίες, η νομική μας ομάδα αντέκρουσε ένα προς ένα τα έωλα επιχειρήματά του, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι όσοι αντιστρατεύονται τα συμφέροντα του δήμου παίρνουν τις απαντήσεις που πρέπει σε όλα τα επίπεδα».
Ο κ. Κωνσταντάτος καλεί «ακόμα μία φόρα» , όπως αναφέρει χαρακταρηστικά τους δημάρχους της Γλυφάδας και του Αλίμου « να αντιληφθούν τον ρόλο τους, να συνεργαστούν μαζί μας, και να αφήσουν στην άκρη ενέργειες που υπονομεύουν τόσο την επένδυση στο Ελληνικό, όσο και την θέση του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης σε αυτή που είναι αδιαπραγμάτευτη».
Επίσης διαβεβαιώνει , ότι δεν θα επιτρέψει « σε κανέναν να παίξει παιχνίδια σε βάρος των δημοτών μας αλλά και της ανάπτυξης του τόπου μας».
Τέλος , υπεθυμίζει , « ότι ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης έχει αποδείξει διαχρονικά, χωρίς πισωγυρίσματα, ότι στηρίζει την επένδυση, ενώ αναμένει αντισταθμιστικές ωφέλειες από την Ελληνική Κυβέρνηση, καθώς έχει εγκαταλείψει πολλές υποδομές του μέσα στο πρ. Αεροδρόμιο προκειμένου να προχωρήσει ομαλά η επενδυτική διαδικασία».