Στο Μαρούσι η πιο « πολυσυμμετοχική» διοίκηση .Θα συνδιοικούν 4 παρατάξεις


Με την παράταξη του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου «Μαρούσι- Νέα Εποχή» συνέπραξαν άλλες τρεις παρατάξεις και έτσι το Μαρούσι γίνεται ο δήμος με την πιο « πολυσυμμετοχική» διοίκηση.
Πρόκειται για την παράταξη «Πάθος και Λύσεις για το Μαρούσι» με επικεφαλής τον Ιωάννη Νικολαράκο, την παράταξη «Είμαστε Μαρούσι» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Ρώτα και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Μαρούσι- Καθαρή Γραμμή» Νικόλαος Πέππας, Ελένη Λέκκα- Καλαντζάκη, Αικατερίνη Ιωάννου και Παναγιώτης Σαγρής.
Αντίθετος στην πρόθεση των τριών τελευταίων ήταν ο επικεφαλής του συνδυασμού , Παναγιώτης Βραχνός , ο οποίος διαφώνησε και αποχωρεί την μεχρι τώρα …παράταξη του και γίνεται …ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.
Η σύμπραξη των τεσσάρων παρατάξεων υπό το «Μαρούσι – Νέα Εποχή» αριθμεί συνολικά είκοσι τρεις (23) Δημοτικούς Συμβούλους, επί συνόλου σαράντα ενός (41) Δημοτικών Συμβούλων.
Και άλλοι
Επιπλέον, ο Επαμεινώνδας Γαρδέλης επικεφαλής της παράταξης «Μαρούσι Μπορείς –Το Μέλλον στα Χέρια Σου» δήλωσε πως θα είναι παρών στη νέα θητεία με δημιουργικά τρόπο και η Μαρίνα Σταυράκη- Πατούλη εκλεγμένη με τον ίδιο συνδυασμό, τόνισε πως θα συμβάλλει θετικά στο έργο του Δημάρχου.
Αμπατζόγλου
«Πετύχαμε στο Μαρούσι το πρωτόγνωρο. Έχουμε τη σύμπραξη 4 παρατάξεων και αρκετούς συναδέλφους εκτός αυτών, να συνθέτουν την άποψή τους, να ενοποιούν την αντίληψή τους, να συμπράττουν με βάση το νόμο, να ενοποιούνται να ενσωματώνονται και να προχωράμε μαζί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ως ένα ενιαίο σχήμα. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Είναι εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία. Και στο Μαρούσι το πετύχαμε. Και αυτό είναι καλό για τον τόπο μας» τόνισε ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου.
Οι επικεφαλής των τριών παρατάξεων μεταξύ άλλων δήλωσαν:
Νικολαράκος
Ιωάννης Νικολαράκος: «Ο Συνδυασμός μας αποφάσισε να στηρίξει τη νικηφόρα παράταξη και να συμπαραταχθεί με το νέο Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου. Μετά από συζητήσεις που είχαμε με το Δήμαρχο καταλήξαμε ότι η αγάπη και το ενδιαφέρον μας για το Μαρούσι θα γίνει ο κοινός μας οδηγός για την τετραετία που έρχεται.»

Ρώτας
Κωνσταντίνος Ρώτας: «Με τον κ. Αμπατζόγλου υπήρξε ταύτιση απόψεων, στον τρόπο, στο πνεύμα και στο ήθος με το οποίο πρέπει να διοικηθεί ο Δήμος Αμαρουσίου. Στηρίζουμε έμπρακτα τη Διοίκηση του κου Αμπατζόγλου και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την παράταξη του Δημάρχου».
Βραχνός
Παναγιώτης Βραχνός: «Όλοι μαζί πρέπει να συμβάλλουμε, πέρα από όποια προεκλογική αντιπαλότητα, προκειμένου να προχωρήσει το Μαρούσι μπροστά. Προσωπικά θα είμαι αρωγός στην προσπάθειά σας με άδολο τρόπο.»