Συντονίζονται με πρωτοβουλία Π.Ε.Δ.Α. οι Διαδημοικοί Σύνδεσμοι για την αντιπυρική περίοδο

fotia ymittosΣυνάντηση εργασίας είχε η Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας και Εθελοντισμού της Π.Ε.Δ.Α με τους Συνδέσμους της Αττικής προκειμένου να  υπάρξει η  κατάλληλη προετοιμασία για την πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών,Ευθύμης Λέκκας ενημέρωσε τους εκπροσώπους των Συνδέσμων και τα μέλη της Επιτροπής για τους κινδύνους και για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται στις φυσικές καταστροφές, ενώ στην συνάντηση το παρών έδωσε και ο Περιφερειάρχης Πυροσβεστικής Υποστράτηγος Αθανάσιος Ρούμπος.
Οι εκπρόσωποι των Συνδέσμων από την πλευρά τους άκουσαν προσεκτικά και διατύπωσαν τις  προτάσεις τους και ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο επικεφαλής της Επιτροπής πρώην Δήμαρχος Χολαργού Δημήτρης Νικολάουανακοίνωσε ότι η Επιτροπή θα αναλάβει περαιτέρω δράσεις προκειμένου να υπάρχει συντονισμός σχετικά με την πρόληψη των πυρκαγιών.
Στην σύσκεψη εκτός από τον Περιφερειάρχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ε.Δ.Α και Δήμαρχος Κηφισιάςκ.Ν.Χιωτάκης, ο Δήμαρχος Βύρωνα και Πρόεδρος του ΣΠΑΥ κ.Νίκος Χαρδαλιάς, ο κ. Ανδρέας Μποζίκας  Πρόεδρος του ΑΣΔΑ, ο κ. Κατσίγιαννης εκπροσωπώντας τον ΣΠΑΠ, ο κ. Κυβρικοσέας εκπροσωπώντας την Λαυρεωτική και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και μέλος του ΔΣ της Π.Ε.Δ.Α κ. Γιάννης Διάκος.